1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wyjęciem pliku iso z płyty.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kkey, Marzec 29, 2011.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Yo mam problem z wyjęciem pliku ISO z płyty.Kiedy chce to zrobić w programie ultraISO (chyba,że innym programem powinno to się robić) to wyskakują mi tylko trzy pliki, a mianowicie AUDIO_TS, VIDEO_TS oraz plik z aktualizacją.Jak mam wyjąć plik ISO z DVD ? Bo chyba tym programem się nie da ?
    To jest screen:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a6f54da1ca5fd67c.html
    Gra to Crysis 2 polska wersja językowa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    JOŁ JOŁ JOŁ
    obczaj to: masz opcje utworzenia obrazu płyty i w opcjach wybierzesz sobie format wyjściowy.

    Jakbyś nie doszedł sam to jest to szósta ikonka od lewej na górze.
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ej kolo bo mam jeden problem bo jak już utworzyłem plik ISO to on ma tylko 86 MB :D
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co ty chcesz zrobić>? zgrać płytę na dysk? to wsadzasz ja do napędu i kopiujesz imgburn(oczywiście jeśli to kopia) oryginału tak nie zrobisz. Oryginał tylko przez swap, dump 0800, lub kreona
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    To jest kopia.OK już wiem co i jak dzięki akir, temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum