1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wyjściem cyfrowym

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bemben1991, Maj 1, 2010.

  1. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Podlączyłem Xboxa do wieży za pomocą Cyfrowego wyjścia i niemam dziwięku ;/ prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Kablem optycznym czy przez HDMI? Więcej info
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Może wieża ma cyfrowe wyjście a nie wejście.
     
  5. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    podlączyłem optycznym z xoboxa do Wieży i nic niema dzwieku ,.

    Chyba że znacie jakąs możliwosc podłączenia wiezy pod Xboxa
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    a w ustawieniach x`a nic nie trzeba przestawić np. wyjście cyfrowe czy coś takiego? Sprawdź w opcjach x`a.
     
  7. fatality85pl

    fatality85pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej twoja wieża ma wyjście optyczne a nie wejście.. radze sprawdzić...:DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum