1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wypakowaniem gow2

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gebelto, Luty 21, 2009.

  1. gebelto

    gebelto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,sciagnalem dzis gre gow2 wersja pl z dzialu download->mediafire,niestety podczas wypakowywania moj komputer sie zawiesza(na dysku 15gb wolnego miejsca),po resecie,moim oczom ukazuje sie "rzekomo" wypakowny plik iso i dvd,niestety gdy probuje nagrac go img burnem,lub otworzyc xdvdmuletterem to wyskakuja jakies bledy(czyli tak jakby nie bylo w ogole tego pliku),o co chodzi ja k mam to rozpakowac?probowlalem winrarem i nie tylko,efekt ten sam...prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Hmmm zobacz ile jest miejsca na C:\
    Spróbuj total commanderem , moze podziala
     
  4. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Mozliwe ze zle ci sie wypakowalo.Kumpel ja sciagną GOWA2 z tego samego zrodla to mu sie wypakowywal jakies 6h :DD i ze w pewnym momecie tak jak by sie zawiesilo wypakowywanie czy cuś..
     
  5. gebelto

    gebelto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najprawdopodobniej all jest ok z plikami zdorlowymi,tylkko cos u mnie na kompie sie pieprzy,sprobowalem na laptopie i poszlo bez problemu:) zamykam temat
     
  6. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    sformatuj dysk i odnowa wypakuj
     
  7. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mi jesli winrar czego nie chce wypakowac to uzywam 7zip - obsluguj wiecej formatow.
     
Wczytywanie...

Poleć forum