1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypalaniem gier z wave 4 i działające active.iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baton123456, Listopad 17, 2009.

  1. baton123456

    baton123456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie. Active.iso mam nagrane poprawnie pare gier mi juz chodzi. Nagrałem gre AC II wsadzam acitve.iso mam białe tło z napisami później wsadzam płyte AC II i pisze że to dysk z różnymi matariałami. Nagrywałem to pare razy ale dalej to samo dodam jeszcze że jak che włączyć AC II bez active.iso to pokazuje taki sam ekran jak przy innych grach bez włożenia wcześniej active.iso. więc płyta poprawnie nagrana. Co wy na to???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gre po sciagnieciu sprawdziles abgx360 ?
     
  4. baton123456

    baton123456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co ja tam mam sprawdzic w tym abx 360?
     
  5. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy obraz plyty nie ma bledow
     
  6. baton123456

    baton123456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam wcześniej że jak chciałem nagrać GTA IV EFLC to gra czasami się włanczala do czarnego ekranu albo wogóle nie było reakcji ale inne gry z wave 4 kupione (kopie) działają...
     
  7. baton123456

    baton123456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Jeżeli gra nie działa na activate iso to spatchuj grę do wave 3 i napewno Ci ruszy.
    Wrzuć screena z abgx.
     
  9. baton123456

    baton123456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra działa po spatchowaniu. Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum