1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypalaniem płyt na Ihasie; proszę o pomoc w diagnozie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mr.cherry, Listopad 6, 2012.

  1. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Witam, mam problem, bo wypaliłem płytę Verbatim na nowo zakupionym Ihasie(w opisie aukcji jest napisane, że nagrywarka ma wgrane najnowsze Burner MAX), a konkretnie nowego Assasin'a i przy odpalaniu płyty wyskakuje błąd, aby przetrzeć płytę ściereczką(W IMG Burn obyło się bez żadnych błędów- wszystko elegancko się nagrało, weryfikacja też nic nie wykazała). Kupiłem model Ihas 124-19 B, obraz sprawdzony w Abgxie, nagrywane na Verbatimkach i zgodnie z poradnikiem z forum, dlatego nie mam pojęcia w czym może leżeć problem. Będę wdzięczny za waszą pomoc, żeby kolejna płyta nie poszła do śmieci...
    /dodam, że nie mam dysku więc odpada instalacja i gra z twardziela
    +były odpalane wcześniej gry xdg3 np. AD:Revelations, więc to prawdopodobnie nie wina lasera
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Sprawdzałeś jakość nagrania?
     
  4. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Zrobiłem weryfikację i img burn ale nic nie wykazało./Czy może być powodem to, że nie wgrałem do nagywarki sterowników?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zły dział. Przenoszę do ISO
     
  6. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    dzięki za "pomoc", proszę o zamknięcie tematu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum