1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypalaniem płyt na Ihasie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mr.cherry, Listopad 6, 2012.

  1. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Witam, mam problem, bo wypaliłem płytę Verbatim na nowo zakupionym Ihasie(w opisie aukcji jest napisane, że nagrywarka ma wgrane najnowsze Burner MAX), a konkretnie nowego Assasin'a i przy odpalaniu płyty wyskakuje błąd, aby przetrzeć płytę ściereczką(W IMG Burn obyło się bez żadnych błędów- wszystko elegancko się nagrało). Kupiłem model Ihas 124-19 B, obraz sprawdzony w Abgxie, nagrywane na Verbatimkach i zgodnie z poradnikiem z forum, dlatego nie mam pojęcia w czym może leżeć problem. Czekam na waszą pomoc, żeby kolejna płyta nie poszła do śmieci...
    /dodam, że nie mam dysku więc odpada instalacja i gra z twardziela
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie pisz posta pod postem, po drugie robiles weryfikacje plyty? bo to ze sie nagralo nie oznacza ze sie nagralo poprawnie, druga opcja to zuzyty laser bo gry xgd3 potrzebuja sprawnego napedu
     
  5. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Zrobiłem weryfikacje, płyta nagrała się poprawnie; możliwe, że to ten laser bo, jak spojrzałem na tę listę abgx360 - Verified to żadnej z tych gier nie odpalałem jeszcze...
    edit: pomyłka, zobaczyłem jeszcze raz na listę, a nie tylko 50 pierwszych i odpalałem AC: revelations z xdg3 i chodziło normalnie, więc to nie wina lasera...
     
  6. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z wypalaniem płyt na Ihasie

    Ja mam podobnie wyczyszcze pamiec podreczna konsoli i zaczyna czytac

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum