1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wypaleniem fallouta 3pl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez totor, Marzec 19, 2009.

  1. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    Przy wypalaniu gry fallout i tylko tej gry wyskakuje mi taki błąd Wrzuta.pl - Nowy Dokument programu Microsoft Word, przy 30% już trzy płyty poszły się walić, proszę niech mi ktoś pomorze...:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PolyCount

    PolyCount Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprawdz czy czasem niemasz zawirusowanego kompa ....
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. rogallo123

    rogallo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam to samo z gridem wyskoczyl mi blad przy wpalaniu i teraz sie zastanawiam czy to plik z gra jest uszkodzony czy poporstu nagrywarka dala dupska ?? kupie w poniedzialek płyte i zobacze jak wyskoczy to samo to znaczy ze plik z gra jest uszkodzony tak??
     
  6. Wujekchupa

    Wujekchupa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomorze?
    Prędzej Mazowsze... wzglednie Małopolska :DD:DD
    A na serio - do książek a nie do gier!
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kiepski obraz nie ma z tym nic wspolnego.
    albo ci pionek siada albo cos z systemem albo kiepska płyta sie trafila
     
  8. rogallo123

    rogallo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory ludzie ale ja jestem tutaj naprawde nowy i jdna rzecz mnie zastanawia po co wrzuca sie gry ntsc skoro w polsce jest pal// da sie taka gre przerobic na pal bo chyba ntsc na europejskiej konsoli nie odpali?? o co w tym wszystkim chodzi??sory ze pisze to tutaj
     
  9. Wujekchupa

    Wujekchupa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po to żeby nabić sobie punkty na rapidzie.
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    rogallo123 ze starymi grami była taka możliwość choć mi się nigdy nie udało przerobić gry w NTSC na PAL. Z nowymi grami jest to niemożliwe i dlatego radzę ściągać wersje w PAL lub Region Free.
     
Wczytywanie...

Poleć forum