1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypaleniem gry.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Pirat Barnaba, Maj 4, 2009.

  1. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Witam. Mam obraz gry i plik .dvd, wszystko to jest sprawne w 100%. Sprawdzałem muleterem. Nagrywam tak jak zawsze. Wszystko jak dotąd działało. Tym razem mam dziwny problem. Nagrałem już gre na 2 różnych płytach. Raz IMG BURNEM, a raz Clone CD. Prędkość 2.4x. Oczywiście nagrywałem plik .dvd, nie iso. Nagrywanie trwa ok. 40 minut. Nagraną płytkę wkładam do konsoli i okazuje się, że nie czyta tej gry. Zamiast napisu 'zagraj w grę', widzę napis 'odtwórz DVD'. Gdy w to wchodzę pojawia się pasek menu (jak przy odtwarzaniu filmu). Zmarnowałem już dwie płyty :DD Oczywiście gra jest PAL.

    The Chronicles Of Riddick: Assault Of Dark Athena

    A dokładniej:


    TCOR: AODA - swag


    Platform: XBOX 360
    Release Date: 4-21-2009
    Filenames: swag-aoda.rxx
    Origin/Source: PAL / DVD9
    Format: .iso
    Languages: EN DE IT ES FR
    Region: PAL


    IGN: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (Chronicles of Riddick)


    SWAG 2008+





    EDIT: Dodam jeszcze, że po włożeniu płytki do kompa oprócz folderu VIDEO_TS i AUDIO_TS mam jeszcze jakiś folder $SystemUpdate.
    Nie wiem skąd on się wziął. Nie mam tego folderu na innych wypalonych grach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Nie działa ci ta gra bo jest ona pod Ixtreme 1.51 a z sygnatury wynika że masz Ixtreme 1.5 :)
     
  4. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    O matko. Nawet nie wiedziałem, że jeszcze trzeba patrzeć na przeróbkę. Wielkie dzięki. Czyli nic nie zrobie? ;/ ;/
     
  5. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Żeby zagrać w tą gre to albo mozesz przerobić na Ixtreme 1.51 albo przerobić na kompie obraz gry i jeszcze raz nagrać.
     
  6. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Mógłbyś podrzucić mi jakiś link z poradnikiem jak przerobić gierke, aby czytał ją Ix 1.5 ?. Zaktualizowałbym do 1.51, jednak mam trochę daleko, a konsoli boje się wysyłać.

    EDIT: Ok, już sobie poradziłem. Dzięki. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum