1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypaleniem Kinect Sports

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alex_o, Listopad 22, 2010.

  1. alex_o

    alex_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pisze w nawiązaniu do tematu a mianowicie, zassałem Kinect Sports(sprawdziłem plik abqx360 a potem zmieniłem sobie Weva na generacje Wave3) zawsze wypalałem tak wszystkie płytki i nie było problemu żeby jakaś nie chodziła, aż do dnia dzisiejszego :/ gdy wkładam tak nagraną DVD do napędu i chce zaktualizować oprogramowanie to wyskakuje mi błąd że DVD jest porysowane. Natomiast jak zrezygnuje z aktualizacji oprogramowania to zawiesza się konsola a płytka w napędzie chodzi tak jak by chciał od nowa wystartować.
    Jeśli ktoś wie, jak można temu zaradzić to proszę o wskazówki.

    Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zauktualizuj z pendriva
     
  4. alex_o

    alex_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a skąd i jak wziąć to aktualizacje??
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wpisac w google xbox.com dashboard
     
  6. alex_o

    alex_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok kuma, ale tego dashboard już ma zainstalowanego bo do kinecta i była dodawana gra "kinect adventure" wiec ta opcja odpada.I cały czas wyskakuje mi informacja ze potrzebuje nowszego oprogramowania żeby korzystać z kinecta mimo ze na wcześniej wymienionej grze działą bez zarzutu.
     
  7. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakich płyt używasz?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz ten dashborad dokladnie
     
  9. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    jesli chodzi o aktualke do kinect sports to widzialem gdzies na forum. musisz poszukac... ja ją widzialem jak szukalem ogolnie informacji na temat kinecta ;]

    edit.
    jednak pomylilem sie znalazlem tylko aktualke od adventures oraz animals.
     
  10. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
  11. alex_o

    alex_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielki dzięki #krisr77, jednak rozchodziło sie o tego dashborad i teraz wszytko smiga tak jak powinno.


    Jeszcze mam pytanko apropo grania po siecie, czy przy wypalaniu DVD stosujecie jakiegoś specjalnego programu żeby nie dostać bana??
     
Wczytywanie...

Poleć forum