1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypaleniem płytki w IMG BURN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nailer, Październik 7, 2013.

  1. nailer

    nailer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam ogromną prośbę, probuje nagrać GTA V (dvd2) na płyte verbatim dvd+r dl, programem img burn. Mam zwykłą nagrywarke LG, robie wszystko tak jak w instrukcji ale gdy chce nacisnąć przycisk wypalenia płyty pojawia mi sie:
    [​IMG]
    Proszę o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Tak jest bo tylko na ihas wyświetli pełną zawartość czyli te 8,5GB. (Mogę się też mylić, ale jak dobrze pamiętam to tak jest bo ktoś tam pisał)
     
  4. nailer

    nailer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie nagram w ten sposób tej gry?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagrasz normalnie. Po prostu cala zawartośc sie nie nagra ale grac bedziesz mógł normalnie. Kliknij na "Nie" a później na metoda truncate i powinno sie nagrać. Ja wlasnie gram na tak nagranej płycie i wszystko chodzi

    Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk
     
  6. nailer

    nailer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    utknęło mi na 'Writing LeadIn" czemu tak? płytka verbatim
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poczekaj chwilw. Moze ruszy

    Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk
     
  8. Seavolv

    Seavolv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Użyj CloneCD http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...-programem-clonecd-bez-zadnych-bledow-103695/
    U mnie gta 5 wypalił najlepiej bez żadnych błędów 2x CD, wypalanie na ImgBurn i 2 płyty do kosza, oczywiście jeśli chodzi o zwykłe nagrywarki bez ihas
     
Wczytywanie...

Poleć forum