1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wypaleniem plyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wasilijzajcew89, Styczeń 16, 2010.

  1. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    moj problem wyglada nastepujaco mam przerobke ix 1.6 wypalilem obraz gry army of two 40th w imgburn tak jak jest opisane w poradniku http://xboxforum.pl/poradniki-f31/kopiowanie-wypalonego-obrazu-iso-za-pomoca-imgburn-6565.html i gdy wkladam ja do napedu wyskakuje tylko odtworz dvd wiecie moze co zrobilem nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Gra jest WAVE 4 więc musisz mieć activate.iso lub przerobić obraz na WAVE 3 i nagrać jeszcze raz :)
     
  4. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  5. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Przerabianie na WAVE 3 robisz za pomocą programu "360WavesPatcher"
    (program pobiera całą bazę danych WAVE 3 i przerabia obraz)

    Activate.iso nagrywasz na płytę wkładasz do napędu czekasz aż się załaduje, wyciągasz płytę z programem i wkładasz płytę z grą.
     
  6. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    tylko nie mam pojecia jak sie tym posługiwac wytłumaczylbys dokładniej ? chodzi mi o przerobienie na wawe 3 bedzie to dla mnie wygodniejsze
     
  7. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na naszym forum też to jest...

    Dział ISO => Poradniki
     
Wczytywanie...

Poleć forum