1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wypaleniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trojanek, Marzec 1, 2010.

  1. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Siema

    mam problem z wypaleniem

    robie wszystko jak w instrukcjach

    a mianowicie

    mam plytki verbatima

    usiluje nagrac zpatchowanego tekkena 6 na wave 2

    lecz ix odpala go jako film za kazdym razem

    testowane na plytkach verbatim esperanza

    tutaj log
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A na pewno masz iX 1.5?
     
  4. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    w tym problem ze mam prawdopodobnie 1.4 :p

    bo wszystkie gry jakie mam sa na wave 2 :p

    wiec mysle ze to 1.4:p
     
  5. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Double post .

    dodalem loga :p

    cos nie tak robie?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wyglada na to ze jednak masz 1.6 lub 1.61
     
  7. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    nie mozliwe bo dzialaja mi gry tylko na wave 2
     
  8. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    up.
     
  9. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    spatchowana gra na wave 2 nie dziala


    moze mam ix 1.6 ns ?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    odświeżamy co 24h!
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    To nagraj gierkę nie "pa****ąc" jej i spróbuj odpalić.
     
  12. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ok wypalilem fife10 na standardowym wave 3 bez patchowania

    czyli musze miec do tekkena activate iso ?

    ps . tekkena przerobilem na wave 2 mam spowrotem cofnac na wave 4?

    wychodzi na to ze mam 1.6 ns
     
  13. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    up fifa zadzialala bez patchowania
     
Wczytywanie...

Poleć forum