1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypaleniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez punip2m, Sierpień 19, 2010.

  1. punip2m

    punip2m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem przy wypaleniu fify10 na x-a sciagnietej z innego forum.
    Nagrywarka: LG DVDRAM GSA 4163B
    Program: ImgBurn

    Mam plik *.dvd i *.iso, obraz był sprawdzony abxg360- jest poprawy, taki błąd:

    [​IMG]

    A na cloneCD cos takiego wyskakuje:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. psycho666

    psycho666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w clonecd na pewno nacisnąłeś odpowiednią ikonkę ??? Powinieneś nacisnąć 2 z kolei a z tego co widzę nacisnąłeś chyba 4. Tak mi się wydaje. U mnie imgburn też wybija błędy a clone cd śmiga aż miło.
     
  5. punip2m

    punip2m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrą na pewno, sam się zdziwiłem ocb z tym błędem. Wczoraj zaktualizowałem biosa, dziś polecę po nową płytkę i dam znać czy już dobrze :)
     
  6. punip2m

    punip2m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam !
    Udało się nagrać obraz :) Tylko nie wiem dlaczego na PC pokazuje mi, że zajętego miejsca na płycie jest ~160MB ?

    //edit
    Wszystko śmiga, to jakies fake dane były ;] A gra super :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum