1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wypalonym Gears of war 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janish, Wrzesień 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. janish

    janish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Wypaliłem grę Gears of war 3 na płycie Verbatim pod flasha LT 2.0.
    Xbox widzi grę oraz da się ją zainstalować, natomiast gdy próbuje ją uruchomić pojawia się czarny ekran i po chwili ' Płyta nie jest obsługiwana '
    Wypalałem zgodnie z tutorialem.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    złe dodana topologia lub ID. Kwestia tego pod jaki to dash to masz i czy masz cicha aktualizacje.
     
  4. janish

    janish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cichej aktualizacji nie mam.
    Dash 2.0.13604.0
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zwykla nagrywarka czy ihas?
     
  6. janish

    janish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zwykla.
    Dodam, iz wypalilem Prototype 2 i dzieje sie to samo, xbox widzi plyte itd. lecz nie da sie odpalic.
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    przy dashu swego czasu 13604 LT 2 jesli odpowiednio użyłem XBC gry GOW3,DriverSF,itp pykały bez jękniecia,moim zdaniem zle cos robisz w XBC?:/
    Plyta nieobslugiwana-nagrana pod nieodpowiednie LT:)
    Kiedys zapomniałem użyc XBC przy Syndicate nagrałem pod LT3 a miałem 2,teraz mam 3 i pyka:D
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przeleciec gre od nowa abgx pod lt 3.0 potem uzyj xbc i gra juz bedzie pod lt 2.0 na 100% potem zostaje wyapalanie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum