1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wyskakująćą aktualizacją przy grze w fuse (lt)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dzonywzk, Maj 29, 2013.

  1. dzonywzk

    dzonywzk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    siemanko mam taki problem chce zgrać w fuse ale wyskakuje mi komunikat trzeba zainstalowac aktualizacje zapezpieczen i programow czy chcesz kontynuować (mam lt 3.0) o co chodzi pozdrawiam dodam że konsoli od pół roku albo dłużej nie podpinałem do sieci gdyż nie jest mi to potrzebne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Chcesz zagrać w grę to zaakceptuj aktualizację, proste.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki masz aktualnie dash? Fuse wymaga zdaje sie 16202,ale przy LT 3.0 mozesz aktualizowac.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  5. dzonywzk

    dzonywzk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam 2015574 aktualizacje zrobic z płyty fuse czy lepiej wpiać sie do internetu i sam pobierze
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To smialo mozesz aktualizowac, ale bezpieczniej jest z pena to zrobic, pobierz dash 16203 z netu na PC, skopiuj na pena i odpal x'a z penem ;)

    edit: mozesz tez z plyty z fuse
     
    1 osoba to lubi.
  7. dzonywzk

    dzonywzk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok dzieki i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum