1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wyświetlaniem się obrazu.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez x360fb, Grudzień 15, 2008.

  1. x360fb

    x360fb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam taki problem z wyświetlaniem się obrazu. Jestem posiadaczem Xboxa w wersji Arcade i gdy mam ustawione na PAL-60 to mam takie rozciągnięcie obrazu nie wiem jak to nazwać napisy nie są tak wyraziste niż gdy jest ustawione na PAL-50. Mam TV Full HD - 27" Sharp Aquos jakiś tam model nie pamiętam. Wiecie co może być tego przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3kilooo

    3kilooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebinia
    hmmm... opisz coś więcej, bo z tego co wywnioskowałem to poprostu źle ustawiasz x'sa pod parametry tv. poprzestawiaj ustawienia obrazu pod parametry tv, jesli nadal bedzie źle (to jeśli łaczysz się przez hdmi) sprawdz jakie masz ustawienia na tv w "hdmi"
     
  4. x360fb

    x360fb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam zwykły kabelek od zestawu Arcade z końcowkami AV Chinch. Jak już wcześniej pisałem to nie wiem też o co tu chodzi dokładniej więc nic więcej nie mogę powiedzieć. Gdy mam ustaiwone na PAL-60 Mam nie wyrazisty obraz gdy mam PAL-50 to jest super ale nie działają gry bo piszę że muszę ustawić na PAL-60.
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z obrazem. A wiec mam tv lcd samsung 26 podłączonego przez kabel Hdmi do xbox 360 premium. Obraz jest niewyraźny przykład link
    http://img154.imageshack.us/img154/3563/p10230563qg.jpg
    Pomocy co mam zrobić wiem ze moga być dwie rzeczy kabel ale sprawdzałem na innym i jest to samo a wiec jedynie chyba druga opcja czyli tv to moje GG 11325788
    Czekam na odp. z góry dziękuje i pozdrawiam .
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chodzi ci o tą poświatę czy "zęby" ;). Jaką rozdzielczość masz ustawioną ??
     
  8. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o tą poświatę i "zęby" głównie co jest pokazane na zdjęciu strzałka mam tak w każdej grze bez wyjątków ja mam jak mówiłem konsole podłączona prze HDMI do TV LCD Samsung LE26R71B no i odpowiadam na pytanie mam rozdzielczość ustawiona w konsoli 720p format ekranu panoramiczny poziomy referencji średnie choć słyszałem ze ta opcja i tak nic nie daje i zakres kolorów HDMI to sam nie byłem pewien i zrobiłem Automatycznie Proszę o pomoc . Mam pytanie jeszcze jedno co do tych aktualizacji do gier jak się jest zalogowany do Xbox LIVE co one w sumie dają czy warto je robić no i co do odświeżenia HDD czyli wchodząc do ustawienia systemowego , do pamięć i naciskając Y wejść do opcji urządzenia i wklepując kombinacje (X X/LB RB/X X)konsola proponuje konserwacje urządzeń pamięci masowej czy też warto to robić co to daje no i co do tego nowego softu NEWS FLASH jak się podłączyłem przez konsole do Xbox LIVE zaoferowano mi aktualizacje i zainstalowano "GO" czy to już mam pełna wersje czy jednak trzeba zrobić zakup w sklepie ? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje pozdrawiam.
     
  9. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest ktoś wstanie mi odpowiedzieć na pytanie Proszęęęę!
    Pozdrawiam .
     
Wczytywanie...

Poleć forum