1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z X-boxem z napędem liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olek132, Listopad 19, 2010.

  1. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema , właśnie ściągnąłem grę "Enslaved: Odyssey to the West" nagrałem na Wave 2 i wyskakuje że błąd i żeby wyczyścić szmatką itp (po kilkukrotnym włączeniu wyłączeniu i wyjeciu płyty to samo) ,ale płyta jest bez rys u mojego kumpla z napędem samsunga i ixtreme 1.41 chodzi . Ja mam ixtreme bodajże 1.6 (fifa 10 działała mi bez patchowania gość od którego kupywałem X'a twierdzi że był to 1.61) SvR 2011 tak samo mi chodzi i chciałbym w najbliższym czasie zapodać nowego nfs'a i assasina, i gdzieś czytałem że ponoć ten nowe gry nie będą chodziły na liteonie i że trzeba czekać na nowego ixtreme .Przepraszam , ale jestem strasznie zielony w tych sprawach ;/ z góry dziękuje za odpowiedzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum