1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z x360 (bialy) pomocy !

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez azux, Styczeń 24, 2011.

  1. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam 3 xboxy, mam 2 biale i 1 slima czarnego. Z 2 bialymi mam problem. Na jednym z nich jak wlaczam nic nie pojawia sie na ekranie i te koleczko na xboxie (tam gdzie pokazuje pady) swieci sie na czerwono. Jak to naprawic? (mam juz go rozebranego) .
    Na drugim xboxie jak wkladam plyte to wyskakuje mi bialy ekran i pisze xbox 360 - jaki jest tego problem ? zmienilem tam naped ale to samo. Co z tym zrobic ??



    OCZYWISCIE PODZIEKUJE, Prosze o szybka odpowiedz.
    Pozdrawiam Maciek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pierwszy - ile czerwonych diod? 2? 3? 4?
    drugi - klucz wgrales do nowego napedu?
     
  4. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    3 diody
    i nie nie wgralem klucza
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    3 diody to RROD (pewnie need rebaling )
    A przy zmianie napedu musisz wgrac klucz ze starego
     
  6. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm a jak wgrac ten klucz i gdzie go znajde??

    Z tymi 3 diodami mi wychozi -0020... (problem z siecia) ale nie wiem czy z netem czy z zasilaniem??
     
  7. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    FLASH
    Tu masz tematy o flashowaniu wiec polecam sie z nimi zapoznac
    A co do 0020 to poczytaj TU
     
  8. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nic nie znalazlem nt. tego klucza...
    a z tego 0020 nic nie wynika... niewiem jak to naprawic :(
     
  9. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    jeśli nie wiesz w ogóle co oznacza pojęcie RROD, to lepiej wcale nie rozkręcaj konsoli, wyślij ją do jakiegoś serwisu poprzez allegro, za 90 zł zrobią ci rebaling - czyli przylutuja na nowo procesory CPU i GPU, wymienią paste i wszystko powinno wtedy śmiagać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum