1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z x360!!!!!Prosba o szybką POMOC!!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez luki1990, Styczeń 9, 2012.

  1. luki1990

    luki1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przerobionego x360. W sierpniu 2011r wyszła FIFA12 pobrałem zgrałem jak każda płytkę lecz gdy włożyłem ta FIFE 12 do x360 wtedy wyskoczyła mi aktualizacja nie wiedziałem co zrobić bo jestem laikem w temacie x360 wiec zaczełem aktualizaję gdy ja skończyło to od tamtej pory nie mogę grac w przerobione gry oryginały mi chodzą normalnie ale jak wrzucam przerobiona grę to niby załącza ale wyskakuje logo x360 i na tym się zatrzymuje i nie wchodzi mi gra.

    Moje pytanie brzmi czy muszę znowu przerabiać konsole??

    Jeśli ktoś zna rozwiązanie na mój problem to bardzo proszę o odp nie wiem czy mam 2 raz przerabiać bo 100zl to nie mało z góry wielkie dzięki pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przeróbka została usunięta przez ta aktualizację. Musisz przerabiać x jeszczr raz.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  4. luki1990

    luki1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety ale czy jest mozliwosc juz go przerobic bo jak mi sie to stalo to wiem ze nie mialem tej mozliwosci
     
  5. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    jak masz slima ,to niebawem pojawi sie LT3.0. jak fhata to juz masz mozliwosc przerobienia na lt 3.0
     
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Bez problemu mozna przerobic.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  7. luki1990

    luki1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy te wczesniejsze gry co mi dzialaly przed aktualizacja bd dzialac wrza z ta nowa FiFa 12??
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. Musisz obrazy przeleciec Abgx 1.0.6 i nagrać na nowo. Najlepiej ihasem.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zwroc uwage ze pisze o tytulacz xgd2, fifa mu skasowala flash wiec mial stara przerobke. wiec kazda gra bedzie.ci chodzic. wyatakmi sa cod bo cod mw2 halo reach, assasin bh, nfs hp fable3.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum