1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z x360usb pro

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez CrystalDrill, Sierpień 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. CrystalDrill

    CrystalDrill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Witam. Mam problem z moim x360usb który dotarł dziś - JF nie wykrywa mi go - a gdy chce zrobić update firmware wyskakuje mi - XECUTER X360USB PRO Firmware Update Tool has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience... co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    jak zadajesz już pytanie to napisz jaki stystem czy widoczny jest w menadżer urządzeń w jakiej pozycij jest swich na usbpro itd
     
  4. CrystalDrill

    CrystalDrill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    System :
    Windows XP - w pozycji na update - jest urządzenie USB interfejsu HID (nie można uruchomić tego urządzenia (kod 10) )
    w pozycji pracy X360USB PRO - typ urządzenia libusb-win32 devices - producent xecuter

    pod win 7 jest urządzenie USB interfejsu HID i nic nie idze z tym zrobić
     
  5. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
  6. jok

    jok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj pozmieniać sloty USB miałem podobną sytuacje, zmieniłem na inne i wykrywa bez problemu motałem się z tym kilka godzin
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    sprobuj na innym kompie najpierw bo moze zwalenca Ci doslali
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum