1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL oraz laptopem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grzib, Luty 3, 2013.

  1. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Siema
    Kumpel ma problem..
    gdy podlacza sie do xbox live to na jego laptopach rozlacza sie internet i nie da sie wlaczyc do puki dziala xbl.
    co moze byc tego przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    na routerze ma ustawione dostęp do ograniczonej liczby urządzeń :)
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    prze udostępnie jest cięzko i nie jest to dobre rozwiązanie. Polecam router lub switch w zależności od łącza. Przy rozłączeniu xboxa przez udostępnienie musisz od nowa restart laptopa .
     
  5. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    wiec co najlepiej teraz zrobic?
    najlepiej zeby nie wydawac kasy na nowy sprzęt ;p
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    a twój kolega sprawdzał jakie są pingi itd czy to nie wina netu przypadkiem?
     
  7. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    internet jest chyba dobry, ping 25, 35mb downloadu 2mb uploadu
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wina udostepnienia sam miałem problemy. router postawić jak admin zrobić na serwerze, że ma dowolne ip to switch. Jest duża poprawa. Rozdzielić to i będzie po problemie tak nic z tym nie zrobi. Jaki system operacyjny ma laptop?
     
  9. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    win7, a mogl bys napisac jak to zrobic? albo jakis poradnik dac czy cus ;)
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    do łacza co ma wpinasz router kupi to za 50zl nawet już z tp linka i rozdzielić i powino byc oki . Udostępnie połączenia jak nie switcha lub routera to jest lipa same problemy z tym.
     
  11. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    ok, dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum