1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL!!!!POMOCY!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SzatanWproszku, Maj 10, 2010.

  1. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzień dobry :D , to nie jest problem dokładnie z XBL tylko XBL marketplace i pobieraniem zawartości Xbox live . Mam taki problem , że jak loguje się to Live to wyskakuje mi komunikat błąd 8b010008 jest tak , że mogę grać rozmawiać z przyjaciółmi itp. ale nie mogę grać w gry w krórych nie mam jeszcze aktualizacji !!!! Mam nową grę i chciałbym pograć na live ale nie moge pobrać aktualizacji i lipa!! :( Może ktoś ma podobną sytuacje i wie jak to ''naprawić''.

    Z góry dzięki ! :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fatality85pl

    fatality85pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a więc musisz tylko....bla bla bla bla.... (nie pamiętam co jest dalej).... pomogło??:ban
     
  4. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh jak chcesz komuś zaimponować swoim niespotykanym wręcz oryginalnym i trochę żałosnym poczuciem humoru . To idź powymieniaj się zdaniami z innymi tak błyskotliwymi komikami spoko???? A te bla bla to dalsza część kodu błędu więc proszę jeszcze raz o pomoc. I nie wyskakujecie z takimi wypowiedziami jak ten nasz kolega/koleżanka.
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    wyczyść pamieć podręczną konsoli i sprawdż ponownie
     
  6. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    jeśli masz router to odblokuj w nim porty 3073 tcp i 74 udp
     
  8. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Masz silver.....
     
  9. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam golda i zaraz spróbuje to co napisał kufer.
     
  10. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i kupa , a ten kod statusu to 8b010008
     
  11. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może zamiast blaa..blaa.blaa przepiszesz ten błąd?.. ;)
     
  12. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale się kurna czepiacie ! A tam jest wszystko wytłumaczone!!
     
  13. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Może ustawienia regionalne?
     
  14. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przetestuj połączenie z xbl ..
    a tu mała porada od producenta ;-)
    Cannot see Xbox LIVE channels and you receive error code 80072741, 80072ee2, 800700b, 8000FFFF, or 8b010008

    i porty używane przez xboxa:
    Network ports used by Xbox LIVE
     
Wczytywanie...

Poleć forum