1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbl

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez olo1928, Czerwiec 2, 2014.

  1. olo1928

    olo1928 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    80
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Witam,
    gdy włączę jakakolwiek grę, konsola wylogowuje mnie z xbl. Wie ktoś jak temu zaradzić?

    Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pilot555

    Pilot555 Banned

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    177
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Spróbuj usunąć profil i pobierz go ponownie może to coś pomoże !
     
  4. olo1928

    olo1928 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    80
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Czy gdy usunę go z konsoli to będzie w chmurze? Tj. nie stracę go?

    Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w chmurze zapisuje się stan gier savy
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zeby w chmurze zapisac stan gry trzeba miec konto gold
     
  7. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o tak zapomniałem
     
  8. olo1928

    olo1928 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    80
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mam Gold'a, pobrałem profil bez usuwania bo nie byłem pewien, a problem zniknął.
    Czyli pobranie profilu pomaga.
     
  9. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak byś usunął profil i jego elementy i pobrał go ponownie nic by się nie stało bo ja już kilka razy tak robiłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum