1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nitro, Styczeń 21, 2010.

  1. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Witam mam problem z XBL.Podłączyłem kabel od internetu sam kabel.Klikam testuj połączenie i wyskakuje coś z IP że nie może coś tam. Posiadam 1 MB osiedlówki. Proszę o POMOC!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Teraz wyskakuje problem z serwerami DNS.
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  5. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Przez kabelek wyjąłem z Kompa i do X
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz tak zwaną "kablówkę" to musisz zgłosić do operatora podłączenie nowego urządzenia . Trzeba znać MAC adress X360 ( znajdziesz w opcjach konsoli ) i podać go ( np. przez telefon ) lub jeśli masz podłączonego PC to sprawdż jego adres MAC i przepisz go do konsoli . No i zmień kraj w ustawieniach regionalnych konsoli z Polski na np. UK lub USA . Powinno działać .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mzoe masz blokade na mac adres. spisz z kompa i przepisz do konsoli
     
  8. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Jaki Mac Adres..tzn. gdzie jest.
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mac adres konsoli będzie w ustawieniach sieci, poszukaj.
     
  10. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Ale szukam MAC z kompa.
     
  11. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Panel sterowania - połączenie sieciowe - 2x klikasz na ikonke połączenia - wybierasz "obsługa" - szczegóły . Adres fizyczny to właśnie MAC adress
     
  13. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    A gdzie teraz wpisać ten MAC?
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    W konsoli wchodzisz do ustawienia systemu - ustawienia sieci -konfiguruj sieć - ustawienia dodatkowe - alternatywny adres MAC . I zmieniasz na ten z kompa .
     
  15. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    A mam problem z wpisaniem MAC.Nie mogę zrobić myślnika..
     
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    W konsoli nie musisz wpisywać myślnika . Wpisujesz w jednym ciągu .
     
  17. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Ok,zaraz zobacze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum