1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemsik, Luty 6, 2010.

  1. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam taki problem ze nie moge sie zarejstrowac do XBL za kazdym razem wyskakuje ze rejestracja niedostepna prosze sprobowac pozniej :/ o co w tym chodzi ? Mam internet radiowy 1,5/3mb router posiadam moze mi ktos pomoc jak skonfigurowac wszystko zeby mozna bylo grac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zmień ustawienia regionalne na Wielka Brytanie i powinno być OK
     
  4. endione

    endione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Tak jak kolega wyżej napisał. Zmien ustawienia regionalne. Jak sie już zarejestrujesz na XBL, zmień ustawienia spowrotem na PL bo w takich grach jak np. forza 3 bedziesz mial język angielski.
     
  5. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a nie ma ryzyka bana po takim powrocie??
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zmien kraj na np. UK a jezyk pozostaw PL to wtedy gry tlumaczone na jezyk polski beda po polsku .
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie w forzy 2 nie ma pl gdy region nie jest pl
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    W forze 2 nie gralem , ale sam ma ustawiony kraj na UK a jezyk na Polski i wszystkie gry w PL dzialaja mi po polsku np: Banjo kazooie ( PAL ) czy Ninja Gaiden 2 ( RF ) .
     
  9. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK wielkie dzieki :) wszystko dziala tylko teraz jak np moge zagrac w pesa ?
     
  10. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odpal grę i gdzieś jest opcja MultiPlayer albo xbox live i tam masz
     
Wczytywanie...

Poleć forum