1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jockero69, Luty 11, 2010.

  1. jockero69

    jockero69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Kupiłem niedawno konsole X360 Arcade. Niestety po rejestracji na XBL, nie moge pobierać żadnych dem ani innych plików. Gdy włączam pobieranie zacina się na 1% i po kilkunatu minutach wykakuje komunikat że nie można pobrać. Wszystkie testy łącza przechodzi, poza tym wszytsko inne dziala. Próbowałem już wszytkich ustawień routera łącznie z DMZ.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gaikos

    gaikos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mediolan
    może masz słabego neta? albo problemy z usługodawcą(tam gdzie masz internet)?
     
  4. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    a próbowałes zrobić nowe konto na XBL? konto live Ci sie przedłuzy i tak:)
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    z tego wynika że masz za słabe łącze :) Napisz coś więcej jakiego masz neta, prędkość itp.
     
  6. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może tu chodzi o to czy masz dysk... bo jak wspomniałeś kupiłeś Arcade ...
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    haha:p nie przeczytalem... tak to o to chodzi... poprostu nie masz miejsca zeby to demko pomiescic;D
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    no racja :p podchwytliwy problem :D brawo dla pana ktory to zauwazyl
     
  9. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To Xbox nie zablokowałby możliwości pobierania i nie zachęcił do kupna dysku? Nie wierzę. :)
     
  10. Szary

    Szary Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam ten sam problem co kolega - 1 procent i stoi ( posiadam dysk:) macie jakieś sugestie co to może być
     
  11. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    A masz miejsce na dysku? ;]
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Szary
    Format w konsoli + czyszczenie cache i powinno śmigać.
     
  13. Szary

    Szary Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak - specjalnie sformatowałem i nic nie pomaga wyświetla: zakończenie pobierania nie było możliwe .... kod stanu 80070185
     
Wczytywanie...

Poleć forum