1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pulpi, Lipiec 4, 2011.

  1. Pulpi

    Pulpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema 3dni temu kupilem xboxa i chcialbym podlaczyc do niego internet,jest to xbox 360 slim 4gb z wifi i teraz moje pytanie
    1 :Jak mam modem z vectry podlaczony do pc to czy internet po podlaczeniu kablem bedzie dzialal na xboxie??
    2:Czy pc bedzie musialo byc wlaczone jezeli bede chcial grac na xbl?
    3:co mi sie bardziej oplaca,kupic router z wifi czy kombinowac cos z kablami z modemem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kupienie routera z wifi będzie najlepszym rozwiązaniem
     
  4. Pulpi

    Pulpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ile taki dobry i tani router kosztuje jak na allegro patrzylem to 200zl. nie wiem nigdy nie bawilem sie w internet bezprzewodowy
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  6. Pulpi

    Pulpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra przesadzilem 200 ale tak po 150,dzieki za tego linka, i jakbym go podlaczyl do mojego modemu pozniej cos w xboxie kombinowal to by mi xbl dzialal?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    w xboxie nic nie ustawiasz, ustawiasz router przekierowując porty, ustawiajac wifi czy tez stale wew. ip, kazdy router juz automatycznie przydziela ip ale losowo
     
  8. Pulpi

    Pulpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec nawet nie muszę routera do modemu podłączać? A ciezko ustawic porty?(troche glupio pytac ale nie wiem bo jak juz wczesniej wspominalem nigdy nie bawilem sie w ip bezprzewodowe)
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Musisz bo modem przekształca sygnal pozyskiwany z kabla koncentrycznego (kablowka) na sieciowy (enthernet rj45)
    Porty nie trudno, jak juz kupisz router daj znac w tym temacie to ci pokaze co i jak
     
  10. Pulpi

    Pulpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum