1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBL.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Robciq, Maj 23, 2009.

  1. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Gdy biorę Przetestuj połączenie z Xbox LIVE to test dochodzi do końca i wtedy pojawia mi się opcja (Y)Stan. Gdy to nacisnę pojawia mi się kod:

    w: 0000-000B x: 0000-000D y: 20A8-4800 z: 0000-0000 id: FFFF-FFFF

    Co mogę zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    Poprawne konfiguracja ip address 192.168.1.200

    sprawne chyba
     
  4. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Te ustawienie ma być tylko w konsoli? Bo jeśli tak to po nim w ogóle wywala błąd (czerwony x) między xbox 360 ooOoo sieć ... ;/ a jeśli zamiast 1.200 dam 0.200 to test dochodzi trochę dalej. X pojawia sie miedzy sieć ooOoo internet
     
  5. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    <ref.> Dokonałem drobnych zmian i teraz pojawia mi się:
    W: 0000 - 000B
    X: 0001 - 8005
    Y: 20A8 - 4800
    Z: 0000 - 0000
    ID: FFFF-FFFF

    Pomocy ludzie ;/. Dodam iż mam neostrade, modem sagem f@st.
     
  6. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
  7. Maciek1125

    Maciek1125 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby nie zakładać nowego tematu napisze tu.
    Dzisiaj nie mogę się połączyć z xbox live. Oto stan:
    W:0000-000B
    X:0000-F001
    Y:20A8-4840
    Z:0000-0000
    ID:0006-0001
    Powiem jeszcze że wczoraj wszystko działało.
     
  8. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    U mnie również to samo tyle że w Z: 8015-1918
     
  10. Maciek1125

    Maciek1125 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem i też nie mogę się zalogować na xbox.com więc może jakaś przerwa techniczna.
     
  11. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    oby szybko to naprawili
     
  12. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    potwierdzam u mnie też wystąpił problem z podłaczeniem do xbl
     
  13. sagisancor

    sagisancor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kutno
    Witam serdecznie ..Ja mam inny troszkę problem ze X a mianowicie nie widzi mi kabla..i nie mogę sie podłączyć ani ze kompem ani ze XBL i nie wiem czemu wszystko było ok i nie było mnie ze 2 tygodnie wracam i nic nie działa mam konsole podłączona pod ruter wszystkie kable sprawne pod PS3 normalnie na nich chodzi ruter tak samo .tylko X zachowuję sie jak by nie miał kabla w środku ..i nie wiem co jest przyczyna??
     
Wczytywanie...

Poleć forum