1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbl !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Karczu1906, Październik 12, 2012.

  1. Karczu1906

    Karczu1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich użytkowników ;) Mam pewien problem z zalogowaniem się do xbox live, dzisiaj rano konsola bez problemowo się włączała. Wracam ze szkoły ok 13.40 chcę odpalić konsole włacza się i wyskakuje okno z "zaktualizowaniem warunku korzystania", klikam ok, następnym krokiem jest podanie hasła do kontra rodzica ! a ja takiego nie mam, nie wiem co mam zrobić. Podany jest email którego wgl nie ogarniam napisane jest pk95@qmail.com. Posiadam xbox live gold, próbuje zgadnąć hasło jednak żadne nie działa, nie wiem czy chodzi o jakaś blokade rodzinną czy coś. Proszę o pomoc, z góry dziekuje !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dzwoń do Ziomka u którego kupiłeś konsole i niech Ci hasło poda :)
     
  4. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    mój bratanek miał coś podobnego jak kupił konsolę i usunąłem z niej stare profile - metodą prób i błędów doszliśmy do tego, że to XXXX (cztery iksy), spróbuj, może u Ciebie pomoże również.
     
  5. Karczu1906

    Karczu1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Męczę się i męczę, konsolę mam nową (zostawiłem ją 3 dni pod opieką kuzyn), boje się że on mógł założyć filtr rodzinny a ja nie znam hasła ;( Dzwoniłem do niego, on niby nic nie zrobił.. Macie jakiś sposób na ominięcie tej blokady rodzicielskiej ? : (
    Dzięki za odpowiedzi : ) !
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wejdź w ustawienia i dane systemowe (musisz wejść w dane systemowe). Wtedy wciskaj po kolei (nie na raz tylko jeden przycisk za drugim i w miarę szybko) przyciski. Nie wiem dokładnie, który to kod więc wypróbuj po kolei. Musisz trafić na taki, który prosi o zresetowanie danych czy jakoś tak.
    LT,RT,X,Y,LB,RB,X,Y,A,Down,Dow*n
    LT RT X Y LB RB Y Up Left Up
    LT RT X Y LB RB Y Up Right Down X
    LT RT X Y LB RB DOWN UP RIGHT LEFT
    LT,RT,X,Y,LB,RB, X, X, Left Left
    LT RT X Y LB RB X Y X Y X Y

    Zresztą masz tu zdjęcie:
    [​IMG]

    P.S Nie wiem czy to działa na wszystkich Dashach. Ewentualnie zadzwoń do M$ i powiedz, że dziecko ci wprowadziło niechcący możę coś pomogą :D
     
  7. Karczu1906

    Karczu1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie chyba nie działa :( mam tak skończyłem dany kod i wychodzi mi do menu a raz nic się nie dzieje ; dd

    How to reset xbox 360 to factory default FAT AND SLIM - YouTube spróbuje jeszcze to ; ) jak wrócę wieczorkiem do domu, dziękuje wam za odpowiedzi + proszę o kolejne rady !

    Info Nie pisz post pod postem. Edytuj swoje wypowiedzi// Laki88



    Udało mi się zresetować ustawienia konsoli jednak ona dalej przy logowaniu profilu prosi o wpisanie hasła. Czytałem że można jakoś odzyskać hasło wysyłając do obsługi klienta nazwę konta i odpowiedz na tajne pytanie, tak uczyniłem czekam na odpowiedz. Próbowałem też resetowanie hasła ale mają jakiś problem i to nie działa w tej chwili : ) Czuje że jestem coraz bliżej rozwiązania tego problemiku ^ ^
     
Wczytywanie...

Poleć forum