1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox 360. 3 czerwone lampki !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michas19, Listopad 15, 2011.

  1. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Właśnie zacząłem grać w saints row 3. Po kilkunastu minutach konsole się wyłączyła i świecą się 3 czerwone lampeczki. Po wyłączeniu xa lampki znikają Gdy włączyłem gierke ponownie to samo po kilkunastu minutach sie wyłącza i się świecą czerwone 3 lampki. Ten sam problem mam z Assassins creed revelations. Ktoś wie co to oznacza?? Z góry dziękuje za pomoc

    Dodam że mam przerobioną konsolę (najnowszy soft)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    3 czy dwie? Data produkcji konsoli?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  4. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    3 lampki są. Data to 18.08.2008
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    początek RRoda jak dla mnie
     
  6. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli co z tym zrobić ?? Zacząć już powoli szukać serwisów ??
     
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    sprzedać i napisać co sie z nia dzieje i kupic jaspera lub slima
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaki kod bledu?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  9. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie nie wiem jaki kod. teraz jak sie znów to pojawi to zczytam
     
  10. oleczek381

    oleczek381 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RROD A pewnie masz płytę główną falcon pomoże Ci chyba tylko Reballing CPU
     
  11. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Nie opłaca się naprawiać RRod'a bo i tak znów wyskoczy po jakimś czasie. Lepiej sprzedać konsole na części i kupić nową z Jasperem
     
  12. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak to falcon. Czyli mam wystawic na allegro podac błąd i sprzedać i kupic JASPER. Ile za taką konsolke mogę wziąsć ?
     
  13. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Moim zdaniem jeżeli ma rrod'a lepiej sprzedać na części. Zasilacz, pad, napęd, obudowa na 80% zejdą.
     
  14. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    okej dziękuję za pomoc :D
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ludzie po co mu gadacie glupoty? Moze nie docisnal kabla? Jak wyskoczy to podaj kod bledu i bedziemy myslec.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  16. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra odpalam konsolke i czekam na błąd. Chce dodać ze kosola stanowczo głosniej pracuje.
     
  17. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    A probowales wymieniac paste termoprzewadaca?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  18. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie. A ten błąd jak na złość nie chce wyskoczyć :/
     
  19. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I nie wyskoczy bo gpu , cpu się przegrzało lub co innego się stało i nie poda obrazu . Konsola na części lub jak wolisz wymień płytę główną na jakiegoś jaspera ale ciężko dostać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum