1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox 360 Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Luck93, Grudzień 13, 2009.

  1. Luck93

    Luck93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem ze swoim xboxem. Grałem z bratem w Soul Calibur 4 po czym po pierwszej walce sie zawiesił, gdy go zrestartowałem zawiesił sie przy "odpalaniu" po wyjeciu płyty ta sama sytuacja tyle, że nie pojawiał sie ekran startowy tylko czarne tło, a guzik od startu ma czerwoną obwódkę. Do ułatwienia dodam że jest to Xbox 360 Arcade zakupiony w Anglii ma ok 6 miesiecy. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Rrod
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    pozostaje ci wysłanie konsoli do serwisu :)
     
  5. Luck93

    Luck93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a moglibyście podać jakiś adres lub link do strony serwisu xboxa ? i czy w każdym serwisie uwzględnią gwarancje?
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Musisz zadzwonić na infolinie albo zarejestrować konsolę na xbox.com
     
  7. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Zarejestruj konsole na xbox.com, a następnie zadzwoń na infolinię M$.
    Miła Pani Ci wszystko powie gdzie i jak wyslać konsole .
    Pozdrawiam ;)
     
  8. Luck93

    Luck93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzieki wielkie za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum