1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xbox 360 brak obrazu i powiązania pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AntonG13, Listopad 26, 2014.

  1. AntonG13

    AntonG13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Posiadam xbox360 jasper z lt 3.0. Dzisiaj przy włączeniu konsoli pojawił się problem, mianowicie konsola się uruchomiła ale obraz pozostaje czarny, nie można powiązać pada z konsolą (pad mryga na zielono) i świeci się tylko przycisk power ale żadnych błędów nie wyświetla. Mogę otworzyć napęd. Konsole wyłączyłem z sieci i nic to nie dało. Czy miał ktoś podobny problem i może mi go pomoc rozwiązać? Konsola podłączona jest do tv za pomocą kabla hdmi. Nigdy wcześniej nie było z nią żadnych problemów. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Konsola się uruchomiła tzn widzisz na ringu sekwencję startową?
     
  4. AntonG13

    AntonG13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włącza się przez pada lub przez guzik i potem nic się nie dzieje. Nie można powiązać pada, na ekranie telewizora nic się nie wyświetla.
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Masz na sprawdzenie kabel A/V?
     
  6. AntonG13

    AntonG13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie staram się załatwić bo do mojej konsoli go nie dostałem od poprzedniego właściciela. Ale od kilku lat działa pięknie na hdmi.
     
  7. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Wyglada na to że w końcu przestała :( Zobacz jak sytuacja na kablu AV, jeżeli uda Ci się załatwić. To pierwsze co w tym wypadku trzeba sprawdzić.
     
  8. shaqui

    shaqui Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia
    Kiedyś tez tak miałem. Okazało sie, ze miałem niedocisniety kabel HDMI w TV pewnie coś z kablem. Pozmieniaj i zobacz!
     
Wczytywanie...

Poleć forum