1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox 360 Fat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrAdriano1428, Listopad 25, 2014.

  1. MrAdriano1428

    MrAdriano1428 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam takie problem, że gdy włączam xboxa czasami odpali a czasami robi sie coś jak na zdjęciach. W gre nie wchodzi odsyłanie konsoli na gwarancje bądź do serwisu. Chciałbym samodzielnie naprawić ten problem więc jeśli możecie mi jakoś pomóc to poproszę.


    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 19a0482c49785.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RGHmc

    RGHmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dobczyce
    Nie naprawiam xboxów, ale jak na moje oko to po prostu grafika siada ... zwłaszcza, że to nienowy xbox a w fatach, wiadome były z tym problemy (może oprócz jaspera)
     
  4. MrAdriano1428

    MrAdriano1428 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie da się tego naprawić?
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    kable sprawdzałeś ? zmieniałeś na inne ?
     
  6. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Najpierw sprawdź kable odpowiedzialne za obraz !
     
  7. MrAdriano1428

    MrAdriano1428 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ani zmiana TV ani kabli niepomaga
     
  8. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to nie da się nic zrobić - musisz oddać X'a do specjalisty do naprawy - wejdź do działu GIEŁDA/usługi i napisz do kilku osób ze swoim problemem = prawdopodobnie układ GPU do reballingu będzie...
     
  9. MrAdriano1428

    MrAdriano1428 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawa załatwiona zostawiłem konsole w tym stanie włączoną na 4h i już śmiga jak należy :D
     
  10. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    więc zrobił się tzw. auto - reflow. Po podgrzaniu się styki się "udrożniły".

    ale to tylko rozwiązanie krótkoterminowe i mogące spowodować większe szkody.

    lepiej zrobić reballing - ale wiem że niekiedy szkoda nam wydawać kasy, zwłaszcza jak teraz działa...
     
  11. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będzie coraz gorzej, za jakiś czas pokaże trzy czerwone diody i prawdopodobnie magiczne 0102 które ja miałem.
    Tylko jak Pan wyżej napisał reballing jej pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum