1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SZARAG, Grudzień 23, 2012.

  1. SZARAG

    SZARAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem z konsolą xbox 360. Jakiś czas temu nabyłem xboxa i po 2 dniach grania zapaliły się trzy czerwone diody. Kodem był 0102 (zimne luty). Wyrzuciełem tego xboxa i kupiłem nowego. Po jednym dniu grania znowu wszystko tak samo. Kable mam od tego pierwszego. Więc moje pytanie jest takie czy xbox może pokazywać ten błąd gdy te luty zrypane są w zasilaczu. Ponieważ te luty wyglądają jak te "zimne luty" i na 3 konsolach (2 moje i kolegi) ten sam problem z tym zasilaczem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie możesz konsoli na innym zasilaczu sprawdzic?
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zimne luty to nie wina zasilacza, kupujesz szrot ktory jest juz nic nie warty dlatego sie psuje, zimne luty tworza sie w konsoli na plycie glownej w miejscu laczenia plyty z innymi podzespolami najczejsciej zdarzaja sie pod GPU na co wskazuje kod bledu z pierwszej konsoli
     
  5. SZARAG

    SZARAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak do kolegi xboxa podłączyliśmy to też chwile graliśmy i zaraz pokazywało ten błąd a na jego zasilaczu było normalnie więc kupie se nowy zasilacz to zobacze czy będzie działać
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Błąd 0102 oznacza zimne luty pod procesorem GPU w konsoli. Nie jest to wina zasilacza. Jak nie masz co z kasą robić to sobie kupuj nowy zasilacz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum