1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox 360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Popekkk, Luty 1, 2015.

  1. Popekkk

    Popekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czesc, jestem od niedawna posiadaczem (po raz pierwszy) xbox'a 360.
    Zakupiłem jako przerobione LT 3.0 + RGH.
    Problem polega na tym, że każdą grę którą chce uruchomić (nagraną) nie udaje mi się to.
    Po włączeniu wyświetla się tylko tło z napisem "Freestyle3" i wraca do menu. I tak z kazda gra.
    Dodam, że z oryginalną nie ma żadnego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gry zgrywaj sobie na dysk, po co nagrywać płytki jak masz w konsoli RGH? Przez neta i tak nie pograsz, no chyba że konsola ma Dual Nand.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. Popekkk

    Popekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wiem, że mogę wrzucać na dysk, ale jeszcze się tym nie bawiłem. Za mało doświadczenia, zawsze tylko PC.
    A z płytki już bym mógł uruchomić, bo mam kilka nagranych.. U kolegi działają, a u mnie żadna.
    Nie wiem nawet za co się zabrać ani jak problemu szukać.
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Napewno nagrane pod LT 3.0?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  6. Popekkk

    Popekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    O ile dobrze pamiętam, nagrywałem gta v na 2 płytki i był to xgd3.
    Czy może być to wina niedogrania czegoś na konsolę? Początkowo w momencie kupna była jeszcze z kilkoma rzeczami wgranymi (nie wiem co dokładnie ;o ), jednak przez czyjąś bezmyślność dysk został sformatowany. Po czym zostało coś wgrane, ale nie wiadomo czy w 100% dobrze. Z tego co wiem to właśnie ta nakładka freestyle 3.
     
  7. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Wyglada na to żę chyba nie masz przeróki napędu tylko RGH
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xgd3 a LT 3.0 to dwie zupełnie inne rzeczy...
    Nie jest to wina nie dogrania czegoś na konsolę.
    Tak jak poprzednik obstawiałbym, że brak flash'a napędu..
     
Wczytywanie...

Poleć forum