1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niemamnicku, Kwiecień 20, 2016.

  1. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie. Ostatnio postanowiłem dać znowu szanse konsoli. Od czasów PSx i PS2 (premiery) nie używałem żadnej, tak więc postanowiłem zakupić xbox360. Znalazłem piękną ofertę z przerobioną konsolą ( LT 3.0) dostałem w zestawie 2 oryginalne gry. Po pożyczeniu od znajomych kilku piratów ( dla sprawdzenia czy faktycznie konsola jest przerobiona niestety okazało się że albo coś nie tak z płytami albo konsola jest oryginalna bez modyfikacji. Po włożeniu płyty wyskakuje mi napis uruchom grę gdy go kliknę pojawia się czarny ekran ( tak jak by gra miała się włączyć) i wraca mi z powrotem do ekranu startowego i tak przy każdej grze.

    Może robię coś nie tak czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć?


    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gdyby nie było przeróbki to nie pokazało by się uruchom grę po włożeniu wypalonej płyty, strzelam że trzeba zrobić aktualizację systemu jeżeli konsola nie była podłączana do sieci ale trzeba to zrobić przez pendrive.

    Najlepiej jak podasz jaki masz dash.
     
  4. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak to sprawdzić jestem całkowicie zielony konsola była podłączona do neta i zaktualizowana.


    Jeszcze pytanie bo doszły mnie słuchy ze na tej przeróbce można grać przez internet czy to prawda?

    Dodam że oryginalne gry włączają się bez problemu

    Edit

    D2.0.17502.0
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 20, 2016
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry masz nagrane nie pod twoja przerobke. Masz lt 3.0 a gry sa w 2.0 lub na odwrót

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  6. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry są od kolegi który również ma 3.0 ewentualnie jak sprawdzić wersję przeróbki?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wersję przeróbki jedynie sprawdzisz płytą z odpowiednim patchem do danej wersji.
    Dash nie wymaga aktualizacji czyli to nie to.
     
  8. niemamnicku

    niemamnicku Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy na zwykłej nagrywarce jest możliwość wypalenia tego? lub poprzez pendrive?

    Sprawdziłem grę poprzez program jest możliwość odczytania z tego na jakie LT jest ta gra?

    [​IMG]
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 20, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum