1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez geringss, Luty 14, 2009.

  1. geringss

    geringss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc problem polega na tym ze ściągnołem na karte (256mb)1.5miecha temu aktualizacje wizualno-internetową która była zalecana i zajeła mi na karcie 150mb a teraz mam taką kiche ze pokazuje mi jedynie 28mb zajete przez gry i 78mb wolnego miejsca i teraz prosi mnie zebym zrobił aktualizacje xboxlive która zajmuje 128mb inaczej sobie nie pogram przez neta ale jak to mam zrobić do jasnej ciasnej kiedy razem z grami na karcie widzi mi tylko 100 mb pamięcie własne po tej pierwszej aktualizacji straciłem 150mb z 250 jakim cudem co teraz jeszcze 7 dni temu grałem sobie przez x box live teraz nie chce sie nawet połączyć help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    kup dysk 20gb :D
     
  4. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    taniej Cie wyjdzie jak nie masz funduszy druga karta 256 albo nawet 512MB. Wowczas sie wszystko zmiesci
     
  5. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    możesz tą aktualizacje zrobić spokojnie... po prostu pliki zostaną nadpisane.
    Jeżeli zajmowała aktualizacja 128 MB to teraz zajmie około 130 MB, czyli potrzebujesz 2 MB wolnego miejsca. :p
     
  6. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    tak specjalnie zrobił MS że naciągać na kupno twardego dysku :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum