1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox 3600

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lakiluk321, Lipiec 14, 2012.

  1. lakiluk321

    lakiluk321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pisze tu o problemie ,ponieważ jestem nowy i nie mam wystarczającej ilości postów.


    Mam problem z mą konsolą gdy włożyłem płytę z Battlefield 3(oryginalna) należało zaktualizować coś aby móc grać więc dałem ok.
    Po kilku godzinach grania :D:D chciałem odpalić sobie Fife , która jest spiracona co już nie szło , ponieważ nie odczytywało mi jej.
    W czym polega mój problem??
    Czyżby ta aktualizacja usunęła przeróbkę ?


    Proszę o szybką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A inne kopie też nie działają? Jaki masz komunikat?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lakiluk321

    lakiluk321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak inne kopie też nie nie ma żadnego komunikatu tylko gdy "czyta płytę napęd po kilku s pisze wybierz A bądź wysuń X " gdy nacisnę A włancza się logo Xboxa na białym tle a oryginalna WRESTLE MANIA czy ten Battlefield 3 działa bez problemów tylko ,że są oryginalne
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pewnie stare lt bylo stary dash i usunelo przerobke
     
  6. lakiluk321

    lakiluk321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak tam byłą wersja 1.6 a dasha nie wiem czyli przerobić i będzie dobrze?

    A jeszcze jedno pytanie to nie mogę wkładać oryginalnych wersji jak mam ??(kilka ich jest)
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przerob od nowa na najnowsze LT i tyle ci zostaje zaktualizuj konsole do dasha 15574 najnowszego sprawdz powinno smigac wszystko :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. lakiluk321

    lakiluk321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuję za odpowiedź. A na najnowszej przeróbce odpalę gry typu
    Mass Effect
    Max Payne
    coś z tego roku ?
    Ile taka przeróbka kosztuje mam konsolę Premium Falcom
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja placilem 50 zl ,gry najnowsze bedą smigac na LT 3.0 bo takowa ci gosciu zrobi
     
  10. lakiluk321

    lakiluk321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zamykam !!! wielkie dzięki jestem lewy przed wczoraj dopiero konsole kupiłem czytałem sporo ale jeszcze nie wie wszystkiego


    PEACE
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum