1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xbox-em

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kamaskun, Luty 6, 2009.

  1. kamaskun

    kamaskun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wczoraj postanowiłem podłączyć pudło do mojego Tv w pokoju mianowicie crt Panasonic 32" poprzez euro. (lcd mam w salonie i tam w dzień nie za bardzo mogę pykać) i mój problem sprowadza się do tego, ze podczas podłączenia przez euro w tv mam dźwięk ale nie mam obrazu. o co chodzi? spotkał się ktoś z takim problemem? Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba17

    seba17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze masz uszkodzone euro .. U mnie bylo tak ze podlaczylem pod czincze (ktore bylo uszkodzone) to nie dalo sie grac bo byl ciemny obraz ze nic nie bylo wiadc (nawet rozjasanianie nic nie pomoglo) dopiero jak do euro podlaczylem to bylo wszystko ok
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    na przewodzie przy samej konsoli przełącz z HDTV na TV
     
  5. kamaskun

    kamaskun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak kabel HDTV na TV. euro mam dobre w TV bo mam tam podłączony dekoder i cyka dvd tak samo. próbowałem bezpośrednio przez czincze z przodu tak samo. Na serio nie wiem o co chodzi.
     
  6. suprajs

    suprajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to może masz uszkodzone złącze euro w 32', próbowałeś z innym sprzętem, żeby go podłączyć pod ten telewizor?
     
  7. kamaskun

    kamaskun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już mam :) na kablu jest taki przełącznik śmieszny . miałem nalepkę na nim i nie zwróciłem uwagi :p temat do zamknięcia :p ps dzięki za pomoc koledzy :)
     
  8. suprajs

    suprajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyżby o tym mowa? ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum