1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox i aktualizacjami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez veen, Styczeń 7, 2012.

  1. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio kupiłem sobie Xbox 360 slim i podłączyłem ją pod internet i robiły mi się aktualizacje. Później jak wyłączyłem konsole i chciałem ją włączyć ponownie to zacina się i w ogóle nie pojawia mi się menu tylko stoi i pokazuje się znaczek Xbox'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  4. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aktualizacja została przeprowadzona pomyślnie? Konsola była przerabiana?

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  5. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola nie byla przerabiana
     
  6. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja pomyslnie zostala przeprowadzona bo jak ja zrobilem to jeszcze normalnie gralem a teraz chcialem wlaczyc i sie tak jakby zacina i nie da sie nic zrobic
     
  7. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Osobiście proponowałbym przeprowadzić aktualizację przez pendrive.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  8. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to zrobic ?
     
  9. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra juz wiem, teraz sciagam aktualizacje jak pomoze to dam znac
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Co do aktualizacji przez USB wszystko jest na forum.
    PS. EDYTUJ posty a nie pisz jeden pod drugim.
     
  11. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest problem, pobralem ta aktualizacje wrzucilem ja na pendrive podlaczam do xbox'a i nic sie nie dzieje.
     
  12. pleban79

    pleban79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Może ktoś mi pomrze bo już pół dniówki na wyszukiwarce siedzę i nic konkretnego nie moge znaleźć.
    Mam przerobioną konsolę i wrzuciłem sobie dzisiaj płytkę WRC 2 .Wyskoczyło że muszę przeprowadzić aktualizację żeby gra działała.
    Podczas aktualizacji wyskoczyła tablica że że nie może dokończyć aktualizacji z płyty i żebym jeszcze raz włożył płytę.
    Niestety nic to nie daje.Cały czas wyświetla się ta tablica nie da rady nic z konsolą zrobić.
    Kod błędu to C0000-0013 czyli żeby dokończyć aktualizację .Ściągłem aktualizację ze strony na pendrivea i po wsadzeniu go w usb i włączeniu konsoli zaczyna aktualizować i zaraz znowu wyskauje ta tablica.
     
  13. wacha88

    wacha88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnij dash 13599 mi to pomogło :)
    ale... wywali Ci przeróbke
     
  14. pleban79

    pleban79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli to pomoże to w nosie mam przeróbkę.
    Zresztą i tak chyba już stara bo z kwietnia 2010 to trza by było coś kombinować z uaktualnieniem
     
  15. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pleban, przeróbki już nie masz z aktualizacja gry Ci się usunęła. Wyjście przeprowadzić aktualizację dasha przez pendrive bądź nagrać na płytę. Dash najlepiej 13.xxx np.13.599

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  16. veen

    veen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w mojej sprawie jak mi nie czyta tego pendrive po podlaczeniu to co moge zrobic?
     
  17. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Musi czytac. Sformatuj go do fat32 i wrzuc na niego dasha 13146

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  18. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dysk twardy w konsoli masz? Jeśli tak, to wyjmij go i włóż ponownie. Może pomoże.
     
  19. Szopencjus

    Szopencjus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie masz czasem tego dasha spakowanego w rarze ? Ja z telefonu nagrywalem a nie bylo potrzeby
     
  20. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po ściągnięciu dasha Musi być folder $systemupdate dla pewności wrzuć bezpośredni na czysty pendrive, ściągnij najnowszego dasha i tak nową przeróbkę musisz wrzucić -(najnowsza LT 3.0)
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeden rzucił hasłem aktualizacja z pendrive i wszyscy na ślepo idą tym hehe. Odepnij kolego dysk włącz bez jeśli to samo, odepnij napęd (brak gwarancji) jeśli to samo. Odpowiedź dość jasna uszkodzony ram konsoli. Na kolejne pytanie z cyklu czy da się coś z tym zrobić odpowiedź tak dać do serwisu.


    Jeśli zatrzymała się aktualizacja z błędem 0013 podłącz pena 13146 lub 13599
     
Wczytywanie...

Poleć forum