1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox live gold

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maiami, Wrzesień 22, 2009.

  1. Maiami

    Maiami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Mam problem z doładowaniem konta przez kod 3 miesięczny. Otóż po wpisaniu kodu i wszystkich potrzebnych danych: hasło, Adres, miasto, kod pocztowy wyskakuje mi okienko z napisem : NIE MOŻNA POBRAĆ INFORMACJI Z USŁUGI XBOX LIVE STATUS CODE : 80169c45. Już dwa dni próbuję rano, wieczorem, w nocy - nic. Proszę o pomoc. Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    usatw sobie opcje regionalne na kraj na jaki masz zarejestrowany xbl
     
  4. warwro

    warwro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probowales dodawac kod przez strone xbox.com czy konsole?
     
  5. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Słuchaj mnie bo miałem ten sam problem ale najpierw powiedz ..

    1. Pierwszy raz podłańczasz sie pod live ?? (jeśli tak to zrób konto i masz 1 miesiac za darmo)

    2. Jeśli nie to .. wejdzna strone Xbox.com | Home zaloguj sie używając takiego loginu jakiego masz na xboxie. I tak wpisz kod
     
  6. Maiami

    Maiami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    @chudyosw2
    mam następne pytanie bo gdy wpisuje na tej stronie swoje dane to karzą mi wybrać województwo, ale ja mieszkam w Polsce. Nie mogę przejść dalej więc wybieram pierwszy lepszy ale wtedy kod pocztowy jest zły. I tak przy każdym województwie. Jak mam to obejść???
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W PL nie ma Live, więc rejestruj Xbox Live na UK albo US
     
  8. Maiami

    Maiami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    @Pablooo88
    Czytaj dokładniej. Ja jestem w US ale mam problem z kodem pocztowym i województwem ponieważ mieszkam w Warszawie i mój kod pocztowy nie chce przejść na żadnym z podanych województw.
     
  9. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    wpisz w google UK post code i ci wyskoczy adres z kodem ja tak zarejestrowalem na jakis dom kombatanta czy cos
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ma Ci przejść kod pocztowy z PL jak zarejestrowałeś na US? No pomyśl trochę... Adres i Kod pocztowy bierzesz z internetu i juz
     
  11. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    wpisz w google np "adres polskiej przychodni lekarskiej w US " i wpisz adres jaki ci google poda
     
  12. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja jestem zarejestrowany na polską ambasadę w Waszyngtonie ;p
     
  13. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Pewnie nie tylko ty, a z drugiej strony ciekawe ile x jest na tą ambasadę zarejestrowanych i czemu ambasada mając tyle x nic nie robi w sprawie polskiego live:)
     
  14. Pstrag

    Pstrag Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin/Katowice
    Ja mam konto na adres Pentagonu :)
     
  15. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Żadnego kodu pocztowego nie musisz mieć !!!

    poniżej masz screena


    [​IMG]


    Po kilku minutach będziesz miał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum