1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBOX LIVE!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez emil 92, Sierpień 16, 2009.

  1. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Witam
    Mam pewien problem.. Pojawia się po tym update'cie :mad:
    Podam sytuację z przed kilkunastu minut..
    Gram w Gears of War na multi.. Wyrzuca mnie z serwera... :(
    Puk! "Odłączono od komunikatora Messenger" - już wiedziałem co się święci...
    Kolejne Puk! Odłączono od usługi XBOX Live! - dupa, idę na kompa...
    Tak mi się dzieje, choć nie cały czas.. Dziś mi to pierwszy raz wyskoczyło.. Chodź czasami mam problemy z podłączeniem się do XBL, po tym update'cie - sieć i sprzęt jest w 100% oK!

    Nie wiem, może to jest też spotykane u Was, wcześniej nie miałem takich rozłączeń. Macie tak?
    Bo to wkurzające, grasz sobie a tu Cie wywala w najciekawszym momencie! :mad::mad::mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja od czasu do czasu miałem coś takiego przed update wiec to raczej nie tego wina.
     
  4. bajor

    bajor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tak samo i w sumie nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Z reguly jak klikne na ten srodkowy X na padzie (zapomnialem jak on sie fachowo nazywa :p) i wybiore polacz z xbox live to sie laczy ponownie bez problemu. Czasem musze wylaczyc i wlaczyc konsole. Ale zdarza mi sie to tylko jesli gram na single, jesli gram na multi, nigdy mnie nie wywala
     
  5. Gutekdsk

    Gutekdsk Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałcz
    Nie moge zalozyc nowego tematu wiec pisze tutaj, a wiec tak, od paru dni proboje zarejestrowac sie do xbox live, zalozylem konto przez internet, w xboxie podaje e-mail i haslo i wyskakuje komunikat: "Wskazany Windows Live ID jest powiązany z innym tagiem gracza. Wprowadź inne Windows Live Id i hasło" - co jest?!
     
  6. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Bo może próbujesz założyć nowe konto przez xboxa, podajesz te same dane i mówi Ci że takie dane konta [e-mail] jest przypisany do innego konta?
     
  7. Gutekdsk

    Gutekdsk Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałcz
    w takim arzie jak sie zalogowac?
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Załóż konto przez xboxa i podaj inny email.
     
  9. Gutekdsk

    Gutekdsk Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałcz
    głupie jest też to, że jak próbuje założyc konto przez xboxa przy punkcie podawania hasła, gdy wciskam zapisz mnie wyskakuje błąd, że nie można połączyć się z usluga xbox live i mam sprobowac pozniej, to tez wystepuje od paru dni
     
  10. leonekk33

    leonekk33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem, caly czas wyskakuje ze nie mozna sie polaczyc i zebym sprobowal pozniej, mialem juz kiedys xa i normalnie mialem neta podlaczonego tak jak teraz wszystko jest na pewno dobrze ustawione (ip, brama, maska) itd.. bo wczesniej juz to robilem i dalej nie dziala.. ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum