1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WoszQ, Maj 20, 2016.

  1. WoszQ

    WoszQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola przez około miesiąc działała i była podpięta do internetu ale jak ją dziś włączyłem to miałem taki obraz

    nie było zakładki sklep i innych
    gdy wchodziłem w ustawienia miałem takie coś

    jak testowałem łącze było napisane "wszystko jest ok"
    o co t chodzi?jak podłączyć konsole żeby działał internet?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AS185

    AS185 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2016
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    WAW
    Może spróbuj podłączyć się przez sieć przewodową. Jeżeli to nic nie da, to pewnie musisz się skontaktować z obsługą Microsoft.
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Mi czasami konsola nie łączy się z automatu do Wi-Fi i muszę klikać na te Połącz z Xbox Live i wtedy śmiga. Próbowałeś odłączyć sieć wi-fi i ponownie wklepywać hasło do routera, albo tak jak Ci kolega radzi podpiąć konsolę pod kabel? Możesz spróbować jeszcze takiego myku: Włączyć konsolę, przytrzymać przycisk Power na konsoli przez 10sek, aż sama się ponownie uruchomi i wtedy sprawdzić czy problem nadal występuje. Obsługa MS zawsze jeszcze radzi odłączyć xo z wszystkich kabli, łącznie z hdmi i po 5min podłączyć wszystko ponownie. W ostateczności bym spróbowała przywrócić ustawienia fabryczne.
     
    AS185 lubi to.
  5. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1113
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Musisz otworzyć porty, bo przy nacie umiarkowanym takie cyrki będą.
     
  6. WoszQ

    WoszQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem wszystkiego poza NAT i teraz się tym zajmę ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić?
     
  7. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1113
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Poszukaj sobie w necie :)
     
  8. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    http://portforward.com/

    Wycisniete z Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum