1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AlekLolo, Grudzień 9, 2009.

  1. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witam !
    Jestem tu nowy ;)
    Mam problem z xbox live (jak w temacie) . Polega on na tym, że podłączam kabel klikam "Dołącz do Xbox Live", a następnie wyświetla mi się, iż jest błąd .
    Podobno nie ma polączenia ... Klikam więcej info i "zero" .
    Może ktoś też miał "podobny" problem, a więc z góry dzieki za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Zmień region konsoli.A moze masz bana??:)
     
  4. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Mam xbox'a miesiąc ;) Wszystkie gry posiadam orginalne :) Regionu nie mogę zmienić, gdyż nawet do tego momentu nie dochodzi moja rejestracja Xbox Live !
    Nie wiem co robic ;)

    Z góry dzieki ;)
     
  5. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    chodzi mi zebyś zmienił region konsoli w ustawieniach konsoli.Zmień np na UK
     
  6. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Niestety, nie dało rady . Może coś innego ?
     
  7. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    a w na pewno dobrze podpinałeś konsole do routera?
     
  8. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Sprawdzałem wiele razy i jest dobrze . Nie wiem co jest tego przyczyną .
     
  9. bLE!

    bLE! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieplewo CITY :)
    Masz odpowiednio skonfigurowaną konsolę ? Chodzi o IP, Maskę podsieci, Bramkę, DNS'y ? Warto by to sprawdzić.
     
  10. perduto

    perduto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SG-1
    Zanim się zarejestrujesz, sprawdź, czy w ogóle Twój net działa pod konsolą.
    Zrób weryfikację podłączenia z xbox life.

    Powodów, dla którego nie masz internetu w konsoli może być wiele.
    Od złych ustawień xboxa, które musiałbyś zmienić, po blokadę internetu przez dostawcę.
    Często udostępniają internet pod przypisaną 1 kartę sieciową - pod jej numer.
    Dlatego musiałbyś najpierw wiedzieć gdzie może tkwić problem, a nie pytać ogólnikowo, nie mając pojęcia co w trawie piszczy!
     
  11. fretamen

    fretamen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    itam Zobaczyłem Wątek Z Xbox 360 Live Więc napisze i o swoim problemie.
    Mam Xbox 360 live Adapter,3 month Glold membership,No to tak łacze sie do xbox live...

    Wyskakuje bład nie można połaczyc sie do xbox live

    Dlaczego?

    Mysłę ze to jest problem tego ze posiadam łacze 3G A nie naprzykład Stacjonarny internet.

    Jestem Za granicą w Wielkiej Brytanii

    Jakby To Powiedziec.
    Czy jest jakas mozliwośc abym sie połaczyl do xbox live

    Jesli tak to prosze o instrukcje Krok Po Kroku
     
  12. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    A może kupiłeś kabel od telefonu zamiast od internetu? są bardzo podobne, tyle że od telefonu jest bardziej w kształcie kostki. Sam się na to nabrałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum