1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał18, Czerwiec 17, 2010.

  1. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A więc mam xboxa 360 elite i chce go podłonczyć do internetu ( Ruter Livebox ) podlonczylem go tym kablem ethernet i wpisałem wszystko ( skonfigurowałem sieć ale nie wiem czy dobrze ) ip maske brame nazwe urzytkownika itp wszystko recznie . ale mam problem , poniewaz jak daje przetestuj poloncznie xbox live to wyskakuje mi błąd coś ze połączenie z urzadzeniem za pomoca statycznego ip jest niemozliwe albo ze router filtruje adres sprzetowy ( MAC ) konoli i nie moge sie wgl nawet z siecią połączyć ;( . i niewiem co mam zrobić bo na live bym pograł . prosze o pomoc z góry dzięki :)) i mam takie pytanie tam gdzie sie wpisuje nazwe urzytkownika i haslo to jakie to ma byc ?? neostrady bo ja akurtat mam takie coś ****************@neostrada.pl mam wpisac ???

    Pomocy !!!! bo dziś bym sobie zagrał :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
  4. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Sądzę, że Livebox ma na Ciebie focha i niestety nie zagrasz. Pozdrawiam.

    ;)

    Online Center - Tutaj masz poradnik, jak skonfigurować liveboxa, jak problem będzie nadal występował to napisz, wtedy pomyślimy.
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mój kumpel ma liveboxa i mu śmiga ustaw na automatyczne wyszukiwanie adresu ip i dns i zmień ustawienia regionalne na UK lub USA
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    yyy...

    nie
     
  7. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    to co tam mam wpisać oo ??
     
  8. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    w tych ustawieniach dodatkowych PPPoE co mam wpisać ??
     
  9. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    i jak tam daje automatyczne to są same 0.0.0...
     
  10. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    wytlumaczyl by mi ktos jak dokladnie mam robic tak krok po kroku co mam wpisac itp . z gory dzieki
     
  11. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ej i ip brame itp to mam wpisać takie jak mam na kompie tak ??
     
  12. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Neostrada ma zmienne ip, ustaw na domyślne i powinno chodzić, sam mam Neo i dlatego to wiem ,jeszcze jedno nie spamuj!!!
    Offtop:Co do błędów w języku polskim, usprawiedliwiam je dysortografią, jednak i tak boli po oczach.
    Pozdro imienniku.
     
  13. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ej to mam nic nie robić tylko podpiąć xboxa do liveboxa ?? i tak ten błąd sie powtarza ; / mógłbyś napisać jak Ty to robiłeś krok po kroku z góry dzięki . jak ustawiłem konfiguracje automatycznie to wyskakuje błąd nie można pobrać adresu ip z routera . i jeszcze 1 tam w ustawieniach dodatkowych to PPPoE to co mam wpisać ?? wiem jestem nObem ale sie kompletnie na tym nie znam ;D
     
  14. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a co mam ustawic na domyślne , najlepiej jak by mi ktos napisał wszystko dokładnie co mam zrobić tak jak dla blondynki hahah :D od podłączenie x' do routera do tego żeby działało ktoś kto sie dobrze zna najlepiej :) i czy trzeba ustawić inne ip na xboxie a inne na kompie ??
     
  15. Rafał18

    Rafał18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    już wszystko mi działa dzięki wszystkim :)
     
  16. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Najpierw naucz się pisać .
     
  17. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Grzelu, po co spamujesz, kiedy problem jest rozwiązany. Mam nadzieję, że ktoś zamknie ten temat.
     
  18. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Tak to jest jak admini się obijają :p (nie no żartuje)
     
Wczytywanie...

Poleć forum