1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Neros, Listopad 2, 2010.

  1. Neros

    Neros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To tak.Wgrałem dzisiaj pełną wersje tego nowego dasha.Chciałem sobie wreszcie pograc na livie.Net mam 2mb zwykły kabel wychodzący ze sciany.wpiąłem go do konsoli,chciałem wejść na live i nic.Nie wykrywa mi wogółe neta.Próbowałem też w ustawieniach konsoli ustawic ręcznie ip maske itd.To niestety też nic nie dało.Wiecie moze czemu nie moge połączyć sie z livem?Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    A przed aktualizacją dasha wszystko grało?
     
  4. Neros

    Neros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed aktualka dasha nie łączyłem sie x-live.
     
  5. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Przerobiona czy oryginalny soft?
     
  6. Neros

    Neros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginalny soft.To wkońcu wie ktoś czemu nie moge połączyć sie z livem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum