1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alos99, Listopad 10, 2010.

  1. alos99

    alos99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wczoraj próbowałem się połączyć z Xbox Live jest to mój pierwszy raz. Problem polega na tym ze jak daje test połączenie to przy końcu wyskakuje mi taki komunikat:
    Aby zalogować się do usługi Xbox LIVE konieczna jest aktualizacja systemu, która jest obecnie niedostępna.
    Jeśli problem będzie się utrzymywał, przejdź na stronę:
    Xbox Support Home
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Wszystko napisane. M$ teraz walczy z migracją kont, także, wszystko stoi na rzęsach, więc nic, tylko czekać ;)
     
  4. alos99

    alos99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ale ja mam juz system zaktualizowany mam nowego dashboarda;/ wiec mam czekac na kolejna aktualizacje??
     
  5. alos99

    alos99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowalem dzisiaj i dalej nic;/
     
  6. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj zmienić ustawienia regionalne na UK, MOŻE to coś da.
     
  7. alos99

    alos99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w konsoli czy na stronie??? i jeszcze jak bys mogl to opisz jak dokladnie to zrobic:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum