1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mixyr, Styczeń 10, 2011.

  1. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    siema, mam problem...
    dzisiaj chciałem podłączyć neta do xboxa 360 aby aktywować darmowe xbox live na 1 miesiąc, więc wpiąłem kabel ethernet do mojego x-klocka i do liveboca, czyli routera i wszystko było ok, sprawdzanie czy xbox 360 jest podłączone udało się, a potem wyskoczył mi komunikat, że potrzebna jest aktualizacje, więc poczekałem 15 minut, aż się zaktualizuje, aż nagle potem widzę, że motyw graficzny całkowicie mi sie zmienił, nie ma mojego avatara i nie moge zmienic jego wyglądu, jest tylko jeden motyw graficzny "Xbox 360"... jak wrócić z powrotem do starych ustawień??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak się wylogujesz to powinno wrócić do poprzedniego motywu. Ja tak mam z motywem (jakimś samolotowym) Jak mam podłączony do Live to motyw jest, jak nie to wraca do poprzedniego stanu.
     
  4. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    a jak się odłączyć od live? tzn. podłączyłem xboxa kablem ethernet i jak sie zaktualizowało to odłączyłem kabel i to juz wystarczy by sie odłączył?
     
  5. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak odłączysz kabel to się rozłączysz z usługą Live.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zmienil Ci sie styl i tego juz nie zmienisz. Masz dasha ktory obsluguje kinecta i jest to najwowszy dashboard.
    Nie zrobisz downgradu dasha.
     
  7. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    no ok, ale ja już odłączyłem kabel a zupełnie inny wygląd został, to nie chodzi tylko o motyw tylko o całkowitą zmiene wyglądu; jak chce zmienić mój avatar to mi pisze, że muszę pobrać aktualizację!! o co moze chodzić? jak to zmienić, aby powróciło do starego wyglądu?
     
  8. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to chyba zaktualizowało ci Xboxa do najnowszego dasha jak pisał Touch!, niestety nie da się zrobić downgrade z któregokolwiek dasha.
     
  9. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    no ok, ale jak np. teraz zrobić bym miał dotychczasowe motywy i mógł edytować avatara, bo jak chce to mi wyskakuje komunikat, że musze pobrać aktualizacje
     
  10. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    mógłby ktoś mi odpowiedzieć??? Pilne
     
  11. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to pobierz tą aktualizacje. To nie takie trudne.
     
  12. SAYKON

    SAYKON Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety, dasha juz nie usuniesz, chyba ze oddasz do serwisu i powiesz im o co Ci chodzi. A co do tej aktualizacji, to zwyczajnie ja pobierz skoro tego wymaga klocek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum