1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rybson37PL, Maj 10, 2011.

  1. Rybson37PL

    Rybson37PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem na forum ale czegoś takiego jak ja mam to chyba jeszcze nie było. A więc tak , konsole mam tą najstarszą arcade z bodajze 2007 roku i router od netii i mam taki oto problem łącze od routera bezposrednio do xboxa kablm ethernet i ogolnie mam nowe konto z xbox live gold (darmowy miesiac) i demka w wiekszosci moge sciagac ale jak chce np zagrac w fife 2008 multi to wyswietla sie bląd w ktorym pisze ze serwerem nie moze sie polaczyc i nie moge grac w zadna gre multi ;/ takze np farcry 2 ponadto wyskakuje mi w tescie że mam ograniczony NAT czy cos takiego . Poradzicie coś ? Chciałbym wreszcie pograć przez neta.


    Z góry dzięki

    PS.Konto jest zarejestrowane na polske
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W FIFIE juz wylaczyli serwery, wiec na multi nie pograsz, wydaje mi sie, ze w Far Cry'u 2 tez. Ale pewny co do tej drugiej gry nie jestem.
     
  4. Rybson37PL

    Rybson37PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fifa 08 tylko ? farcry tez ?? a np W red dead redemption ?? Ale wyskakuje mi ograniczony NAT wiecie co z tym zrobić ?? Wiesz moze dlaczego wylaczyly te serwery

    Z gory dzieki

    edit///
    \i pisze ze do neiktorych serwerow nie bede mogl dolaczyc itp.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj jaki masz router.
    Zamkneli bo jest juz FIFA 11, wiec nie ma sensu udostepnianie serwerow do gry sprzed 3 lat.
     
  6. Rybson37PL

    Rybson37PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten router to jakiś ZyXEL

    model : 2602RL-D1A

    Prosze o szybka pomoc

    Z gory dzieki
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to musisz przekierować porty na routerze
     
  8. Rybson37PL

    Rybson37PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to sie robi ?? Mozesz powiedziec mi krok po kroku ?? bo jestem laikiem w tym temacie

    Up odswiezam !!

    Nie ma odswiezania poza gielda. // Touch!
     
  9. Rybson37PL

    Rybson37PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to jak nie ma odswiezania to niech ktos pomoze mi !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum