1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fsatrets, Sierpień 31, 2011.

  1. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam taki problem z Xbox live konsola raz się połączy a raz nie chce wogule się połączyć co mam zrobić?Mam Router TP-Link TD-8840T .Dzis kupiłem Xbox 360 Slim 250gb podłączyłem i nie mogłem się połączyć z live potem wyłączyłem konsole i się udało jakoś połączyć ścigałem dawny profil i znowu nie dam się połączyć macie jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czym się łączysz? Kablem czy przez wi-fi? Jakie masz ustawienia sieci w Xbox'ie? Ręcznie wprowadzone czy ustawione na automat?
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli WiFi to możesz być za daleko
    Jeśli kabel to spróbuj na innym.
     
  5. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    teraz puki co działa dobrze.łącze sie przez kabel około 30m ust aut.Wcześniej miałem Fat'a Falcoln i było wszystko ok.
     
  6. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja w ostatnim czasie miałem problemy z live jednak gdy robiłem test to błąd występował przy Xbox Live i to raczej nie była wina moja tylko ich (MS) bo ja nic nie zmieniałem ani nie kombinowałem. Czytałem na forum i kilka innych osób tez taki problem miało. Może to jest to.
     
  7. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    też tak mam
     
Wczytywanie...

Poleć forum